girl during workout with personal trainer in gym


Zakaj je “Burn The Fat, Feed The Muscle” E-knjiga najbolje prodajana (s področja diet in hujšanja) e-knjiga v zgodovini interneta, s tisoči zadovoljnih (in zdaj brez odvečne maščobe) strank, v 133 državah sveta?

“Burn The Fat, Feed The Muscle” je #1 najbolje prodajana e-knjiga na temo diet in fitnesa, v celotni zgodovini interneta. Pravzaprav, je ena izmed najbolje prodajanih e-knjig s kateregakoli področja v zgodovini interneta … In obstaja razlog zakaj je temu tako…

To je zato, ker na tisoče ženskam in moškim, vseh starostnih skupin, uspeva “pokuriti” odvečno maščobo iz telesa – ne mišične mase ali vode v telesu – in to počnejo na naraven način, brez dodatkov k prehrani, tabletk ali “čarobnih napitkov”, enostavno z uporabo dokazanih, znanstveno-točnih in zdravorazumskih nasvetov, ki jih lahko najdete v tem čudovitem priročniku-vodniku o dietah in fitnesu.

Tom Venuto, cenjen ekspert na področju izločevanja telesne maščobe, naravni bodybuilder in osebni trener, ni lansiral na že tako prenasičen trg le še enega “dietnega programa”. Tomov “Burn the Fat” program lahko podrobneje in točneje opišemo kot “Biblijo Izgubljanja Maščob s Telesa”. Je enostavno eden izmed najbolj popolnih, podrobnih in točnih vodnikov za izgubljanje maščobe s telesa, ki jih boste kdajkoli našli. Kaj dela ta e-priročnik tako drugačnega od ostalih podobnih publikacij na tržišču?

Naprej tole, to ni “program za hujšanje”, to je “program za izgubljanje maščob”. Tole vam na prvi pogled morda zgleda le kot igra besed, toda, ko boste enkrat prebrali le prvih nekaj odstavkov, vam bo takoj jasno, da, gnati se za tem, da bi “izgubili težo”, ni le napačen cilj, ampak je lahko prav to razlog, da vam do sedaj ni uspelo doseči IN vzdrževati vaše idealne telesne teže. “Burn The Fat” e-knjiga vam natančno pokaže, zakaj je MAŠČOBA tista, katero morate izgubiti, in NE “telesna teža” (katera vključuje mišično maso, vodo in ostalo pusto tkivo) in vam zatem natančno pokaže, KAKO to storiti.

Nadalje, to, kar dela e-knjigo “Burn The Fat” drugačno od ostalih, je količina pozornosti, ki je vložena v sleherni element uspešne, zdrave in trajne izgube telesne maščobe. “Burn The Fat” e-knjiga ne samo, da dosledno razkrije vse laži, mite, prevare in zmote, ki obkrožajo področje hujšanja in izgubljanja telesne maščobe, ampak je enostavno e-knjiga, ki gre od vseh do sedaj napisanih knjig s področja izgubljanja telesne maščobe, najbolj v detajle. Ko boste brali “Burn the Fat”, Feed the Muscle” e-knjigo, (ali še bolje, ko jo boste “preučevali”), boste o izgubljanju telesne maščobe izvedeli več, kot bi izvedeli v celotnem semestru izobraževanja o prehrani in veliko več, kot če bi prebrali celo polico knjig in publikacij v vaši lokalni knjižnici.

Morda razmišljate o tem, “Ali je tole nizko ogljiko-hidratna dieta? Visoko proteinska dieta? Visoko maščobna dieta sl.wikipedia.org? Kakšen tip programa je sploh tole???” Resnica je, da “Burn the Fat” ni nič od pravkar naštetega, niti ni visoko proteinska dieta, ali nizko ogljiko-hidratna dieta. To je zato, ker boste s pomočjo informacij v tej e-knjigi lahko zelo enostavno določili vašo idealno stopnjo proteinov (beljakovin), ogljikovih hidratov in maščob. Lahko boste analizirali in ugotovili vaš telesni tip (ali ste endomorfni, ektomorfni ali mezomorfni tip?), lahko boste določili vašo Bazalno Stopnjo Presnove (BMR – Basal Metabolic Rate) in določili količino kalorij, ki jih vaše telo vsakodnevno potrebuje za “vzdrževanje”. Pravtako boste lahko ugotovili ali sploh “tolerirate” ogljikove hidrate ali ne.

Tale personalizirani pristop zveni popolnoma logično, zato, ker je vsak od nas edinstven posameznik in niti dva človeka si nista podobna v pogledu telesne fiziologije in osebnih ciljev. Eden izmed najmočnejših odstavkov v e-knjigi je prav prvi odstavek, imenovan, “Kako Si Zadati Močne Cilje, Ki Vas Bodo Gnali Naprej in Vas Napolnili z Neustavljivo Motivacijo.” V tem odstavku boste spoznali, kaj je najverjetneje ultimativna skrivnost izgubljanja telesne maščobe in kako doseči kondicijo… in to nima nobene zveze z dietami, dodatki k prehrani ali programi treningov.

V preostali vsebini e-knjige boste spoznali kompletno in natančno mehaniko izgubljanja maščob – razloženo na obeh levelih, na znanstvenem in praktičnem levelu (kar boste lahko nato zlahka uporabili v vašem vsakdanjem življenju, v smislu, kaj jesti in kako vaditi, da bi “kurili” maščobo).

Če bi morali o e-knjigi “Burn The Fat” povedati tudi kako slabost, bi lahko rekli edino to, da vsebuje toliko informacij, da bi to utegnilo za kakega bralca/bralko biti malce preveč. Tisti, ki iščejo “želim nekaj hitrih nasvetov” tip e-knjige za izgubljanje maščob, se bodo morda na začetku malce prestrašili, ker e-knjiga vsebuje zares ogromno informacij. Dobra stran pa je seveda, da bodo tudi ti, pravkar omenjeni bralci in bralke spoznali, da je branje te e-knjige še kako vredno truda, kajti to bo zadnja in edina e-knjiga s tega področja, ki jo bodo kdajkoli morali kupiti.

Kdo bo imel največ koristi od te e-knjige sl.wikipedia.org?

V najširšem pomenu besede, vsakdo in vsi, ki želijo izgubiti telesno težo, bodo imeli koristi od “Burn The Fat” e-knjige. Moški, ženske, bodybuilderji, fitness entuziasti in še posebno motivirani posamezniki ter lakomni bralci bodo enostavno vzljubili tole e-knjigo. Čeprav jo je napisal bodybuilder, tale e-knjiga definitivno NI le za bodybuilderje. V njej ne boste našli informacij tipa “13Kg v 30 dneh” ipd… Tukaj gre za inteligentno izbiro prehrane, planiranje, trdo delo in spremembo življenjskega stila. Kot pravi samo avtor e-knjige “Burn The Fat“, Tom Venuto…

“Načela v e-knjigi Burn the Fat so enostavna, niso pa lahka.”

Glede grafične oblike je “Burn the Fat” e-knjiga, čista in strokovno oblikovana e-knjiga v PDF formatu. Večino e-knjige so besedila, toda to dela to e-knjigo idealno za printanje in branje v udobju vašega najljubšega kotička za branje. Ker vsebuje toliko informacij, pa zahteva robusten printer in zajetno količino papirja.

Na začetku so nekateri imeli pomisleke glede cene “Burn the Fat” e-knjige in sicer, naj bi bila nekoliko “draga”, saj $39 USD morda zgleda kar zajeten kupček denarja, glede na to, da je e-knjiga digitalnega formata, kar pomeni, da jo snamete iz interneta direktno na vaš računalnik. Toda, ko so prav ti “nekateri” videli kakšno količino informacij vsebuje e-knjiga “Burn The Fat“, to je 340 strani, poleg tega pa vsebuje še posebne, bonusne e-knjige in poročila, ki jih prejmete skupaj s knjigo, so zatrdili da, ne samo, da je knjiga še kako vredna te cene – $39 USD, ampak da je vredna kar nekaj večkratnikov te cene.

Kot pri vsaki “Kako naj…” publikaciji, pravzaprav ne plačate materialov, uporabljenih za izdelavo te e-knjige, ampak plačate to, kar ta informacija lahko naredi za vas, in kar je očitno, tale publikacija je spremenila mnogo življenj in na stotine pričevanj in zgodb o uspehu, ki jih lahko najdete na spletni strani e-knjige “Burn The Fat“, so dokaz temu (priporočamo vam, da si ogledate pričevanja na spletni strani – “testimonials”), saj so nekatera od “prej in potem” pričevanj naravnost neverjetna – kot seveda navdušujoča).

Kaj lahko zaključimo?

Vsakdo, ki išče hiter recept za izgubo telesne teže, maščobe, vsakdo, ki želi poslušati “pravljice” in vsakdo, ki išče “čarobne rešitve”, ki jih ponujajo mnogoteri trgovci na tržišču diet in hujšanja; to so razni pasovi za hujšanje, čudežne tabletke, dietni napitki ali celo “shujševalne kreme” in geli… se lahko takoj obrne stran in odide iskati kam drugam.

Po drugi strani pa, vsakdo, ki je že dobesedno utrujen od vseh teh “lažnih izdelkov”, ki seveda ne delujejo, vsakdo, ki želi slišati resnico o izgubljanju maščob in ki je pripravljen za to, da bi dosegel cilj, tudi trdo in disciplinirano delati na tem in po potrebi spremeniti življenjski stil, da bi dosegel spremembe, ki so nujne, da bi imeli telo brez odvečne maščobe, bo videl, da je “Burn The fat” e-knjiga ena izmed najboljših investicij vase, ki jih je kdajkoli storil v svojem življenju.

Rate this post