sad man because of ed dysfunction


Penis vsebuje tri glavne komore, katere se med erekcijo zapolnijo s krvjo. Te komore se imenujejo Corpora Cavernous(2) in Corpus Spongiosum.

Konica penisa se imenuje žleza in predstavlja večino deleža komore Corpus Spongiosum. Velikosti žlez se zatorej spreminjajo z erekcijo. Te tri komore so obkrožene z tankimi vezmi, ki preprečujejo prekomerno rastezanje komor in s tem tudi penisa. Vlaknati podaljški teh vezi sestavljajo tanko površino, ki obkroža penis in njegove komore, zaradi katerih se, ko se te raztegnejo, penis postane trd.

Torej, velikost penisa je odvisna od dveh glavnih faktorjev. Prva je velikost komor, in druga je raztegljivost tanke površine (sestavljene iz vezi).

Komore penisa so sestavljene iz mnogih krvnih žil, ki postanejo med erekcijo zamašene. To se zgodi z odpiranjem in zapiranjem »poplavnih vrat«. Normalno je, da sta oboje vrat ob počivanju odprta in dopuščajo neoviran dotok krvi skozi komore. Med vzburjenjem so vhodna vrata odprta, medtem ko se izhodna vrata počasi delno zapirajo. Rezultat je neke vrste zajezitev, kjer se naredi zaloga krvi, torej, polnjenje in širjenje komor, in s tem večanje penisa sl.wikipedia.org.

Cilj Magne-RX:

Je, da poveča dotok krvi in število krvnih žilic, ter hkrati povečano raztegljivosti vezi. Te vezi, ki narekujejo velikost penisa, se lahko raztegnejo in tako naredijo prostor za povečanje komor. Magna-RX pomaga raztegniti te občutljive točke z namenom povečanja vašega penisa. Povečan dotok krvi pa omogoci močnejše in trdnejše erekcije. 

Magna-RX Patch so majhni, skoncentrirani kožni obliži, ki jih diskretno nalepite na svoje telo. Ko je obliž Magna-RX Patch nameščen, se lahko sprostite – vaše delo je končano. Nato odličen Magna-RX Patch sistem prevzame svojo vlogo.

Z razliko od tablet ali kapsul, ki morajo skozi prebavni sistem, Magnina-RX Patch napredna tehnologija pošilja aktivne sestavine neposredno v krvni obtok za hitre rezultate. Magnin eksluziven, zakonsko zaščiten znak Growth Release System (Tehnologija kožnega obliža) poskrbi za stalen, 100% varen dotok sestavin, dokler ni obliž dokončno izčrpan. Po 3 dneh obliž enostavno zamenjate z novim in povečanje se neprekinjeno nadaljuje.

Dodajanje dolžino in debelino svojega penisa boste dodajali tudi med spanjem!

Magna-RX Patch je bil znanstveno dognan, da vam pomaga povečati, odebeliti in otrditi vaš penis hitro in varno kadarkoli in kjerkoli – tudi med spanjem! Vsak obliž vsebuje le najbolj sveže, najbolj učinkovite rastline iz celega sveta https://sl.wikipedia.org/wiki/Razmno%C5%BEevanje. Najboljše pa je, da z Magna-RX Patch sistemom za sprostitev sestavin, ne rabite paziti, da bi si pridobili zaželjene centimetre. Izkusili boste trdnejše, močnejše erekcije že pri prvi uporabi.

Moška erekcija nastane ko kri pride v »bulbocavernosus« mišice v notranjosti penisa. Ko se te mišice napolnejo, se penis poveča v obseg in dolžino. Z razširjanjem volumna teh mišic, kar obliži Magna-RX Patch delajo, lahko te zadržijo več krvi, nakar se rezultat pokaže v večjem, debelejšem penisu. Rezultati se razlikujejo od posameznika. Povečanje je v veliki meri odvisno od velikosti pred uporabo Magna-RX obližev. Pričakujete pa lahko rast za do 25% od prvotne velikosti. Opazna rast penisa se začne pri 4-6 tednih uporabe. Uporabniki obližev Magna-RX Patch pravijo da so »osupljivo presenečeni« ko vidijo, da njihov penis dobiva nove razsežnosti… in vi boste tudi!

Zakaj obliž?

Obliž Magna-RX Patch je ultra skoncentrirana formula vstavljena v majhen, diskreten kožni obliž sl.wikipedia.org. Tako kot drugi obliži, npr. Nicotine Patch™ in drugi dietni obliži, ta izdelek prav tako uporablja napredno tehnologijo za prehajanje sestavin v krvni obtok uporabnikov. Magna-RX Patch mešanica sestavin je takoj absorbirana v krvni obtok. Prednost tega je, da obližu Magna-RX Patch ni potreben prehod skozi prebavni sistem – takoj se združi z vašim krvnim obtokom in začne nemudoma delovati.

Lahka uporaba.

Obliž Magna-RX Patch mora biti nameščen na predele zadnjice, trebuha ali v predele prsnega koša na suho kožo, brez las ali dlak (predele nameščanja je priporočljivo depilirati). Priporočena je uporaba alkohola za zagotovilo optimalne čistoče kože. Vsak 3 dan zamenjajte obliž z novim.

Enostavno kot, da nameščate navaden obliž in preprosto pozabite nanj! Nosite ga v postelji, delu, ko greste ven, pravzaprav kadarkoli! Vse pridobitve so stalne!

Rate this post