half naked woman with makeup and beautiful hair


FUE metoda transplantacije las predstavlja minimalno invazivno in do sedaj najboljšo metodo za transplantacijo las. Poseg poteka v lokalni anesteziji in je popolnoma neboleč.

Posamezni folikli las, se vzamejo iz donatorske regije, ki je običajno zatilje in se presadijo v regijo, kjer lasje manjkajo ali so redkejši en.wikipedia.org. Lasni folikli se jemljejo z posebnim aparatom, ki omogoča zelo natančno jemanje lasnega folikla, brez, da bi poškodovali okoliške folikle in kasneje brez vidnih brazgotin.

Potem ko so vzeti iz donatorske regije, se folikli implantirajo na mesto, kjer želimo nadomestiti lase s pomočjo specialnih skalpelov in pincet. Vse se opravlja s pomočjo povečevalnega stekla v obliki očal ali mikroskopa en.wikipedia.org. Ta metoda omogoča izrazito natančno delo, kjer se folikli lahko implantirajo zelo blizu eden drugemu, medtem, ko se smer in kot rasti lasu lahko dobro nadzirata. Rezultati te metode so odlični, saj dosežemo naravni videz rasti las, brez vidnih brazgotin https://en.wikipedia.org/wiki/Hair_transplant_surgery. Rezultati te metode so odlični, saj dosežemo naravni videz rasti las, brez vidnih brazgotin

Rate this post